Të paraqitura produkteve
SHIKONI TË GJITHA PRODUKTET

GJENI PASQYRËN& AKSESORË

PËR TË GJITHA LLOJET E MJETEVE
shikoni të gjitha produktet
 • 26 janar 22

  Këshilla për përdorimin e pasqyrave gjatë tërheqjes

  Sugjerimi i parë dhe më i dukshëm për përdorimin e pasqyrave tërheqëse është të siguroheni që ato të jenë të pastra.Nëse kohët e fundit e keni nxjerrë automjetin tuaj tërheqës në rrugë, ka të ngjarë të ketë shumë papastërti, d...
  me shume...
 • 24 janar 22

  Cilat janë përfitimet e pasqyrave tërheqëse?

  Asistencë paralele për shmangien e pikave të verbëra Shoferi duhet të ndezë sinjalistikën e kthesës përpara se të hyjë, por është shumë e rrezikshme nëse ka një automjet pas pa parë sinjalistikën dhe vozit në...
  me shume...
 • 20 janar 22

  Avantazhet e pasjes së pasqyrave tërheqëse

  Nëse ju është dashur ndonjëherë të tërhiqni një rimorkio pas automjetit tuaj, atëherë mund ta dini se si është të mos jeni në gjendje të shihni përgjatë anës ose pas rimorkios.Siç e dini, kjo mund të jetë jashtëzakonisht e rrezikshme,...
  me shume...
 • +86-574-8208-2005

 • Ne ofrojmë shërbimin e transportit derë më derë

 • Nëse ka ndonjë problem me produktet, ne mund të ofrojmë artikuj zëvendësues për të rikuperuar humbjen tuaj.