E Fa'afefea Ona Ou Iloa Pe o Filifiliga Malosi a Tow Mirror o se Fa'aleleia?

E mafai ona e iloa pe o iai se faʻataʻitaʻiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e ala i le faitauina o ana faʻamatalaga o loʻo lisiina i lalo o le faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le itulau o oloa.

O se fa'ata o lo'o iai le fa'ailoga "fa'aleleia" e foliga mai e sau o se pusa ma se ki, uaea, ma fa'atonuga fa'apipi'i.

O se fa'ata fa'atasi ai ma le fa'ailoga "plug-and-play" o le a sau fa'atasi ma se feso'ota'iga eletise e fa'afeso'ota'i i uaea tu'ufa'atasi ua uma ona iai i totonu o le ta'avale.O se fa'ata fa'atasi ma lea ituaiga fa'aleleia e mafai fo'i ona sau ma se pusa ma fa'atonuga.

Afai e le o fa'ailogaina se fa'amatalaga o le "fa'aleleia" po'o le "plug-and-play", o filifiliga muamua a le fa'ata e tatau ona fetaui ma filifiliga uma o lo'o lisiina i luga o le fa'amatalaga o le fa'ata sui, po'o le fa'ata e le mafai ona galue e pei ona fa'amoemoeina.

O le taimi lava e te iloa ai poʻo a filifiliga o loʻo i ai i lau faʻata o loʻo i ai nei ma ua e faʻatusaina i latou ma le faʻamatalaga o oloa i luga o la matou upega tafaʻilagi, e mafai ona e faʻamaonia le fetaui e ala i le ulufale i lau Tausaga, Fai, ma Faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi faʻatau.


Taimi meli: Ian-12-2022